Des de la Societat Valenciana d'Ornitologia, vos presentem el nou Butlletí Trimestral d'Activitats.

Si vols rebre el nostre butlletí gratuïtament cada trimestre només has d’enviar un correu electrònic amb l’assumpte ALTA TEULADÍ a svornitologia@gmail.com

També estan disponibles per descarregar a la nostra pàgina web www.svornitologia.org

Si vols ser soci/a SVO

La SVO és una ONG amb més de 20 anys centrada en l’estudi de les aus valencianes per tal de contribuir a la seua protecció i la dels seus hàbitats.

La SVO és una organització no governamental amb una trajectòria de més de 20 anys, centrada en l’estudi de les aus valencianes i dels seus hàbitats, amb l’objectiu fonamental de contribuir a la seua protecció.

La SVO busca assolir els seus objectius a través de diferents activitats d’estudi científic, denúncia i divulgació ambiental. Entre elles, es troba la publicació del butlletí científic El Serenet, la realització de diversos programes de seguiment d’ocells, així com l’organització de cursets formatius, xarrades i conferències. La major part d’aquestes activitats estan obertes a qui vullga participar (no només a les persones sòcies) i es realitzen en un ambient democràtic i participatiu.

Seguiu i us agrada:

Comentaris