Benvinguts a pagès el 3 i 4 d´Octubre

Tots sou benvinguts. 
Arriba la 5ª edició de Benvinguts a pagès

El 3 i 4 d’octubre arriba una nova edició del
@BenvingutsPages , una excel·lent oportunitat per a donar a conèixer la teva explotació agrícola/ramadera i el teu obrador!!! Tens fins el 31 de maig per a omplir el formulari a https://benvingutsapages.cat/inscripcions/explotacions/… Comptem amb tu!

Benvinguts a Pagès 2020

  El 3 i 4 d’octubre de 2020 Catalunya celebra la cinquena edició de Benvinguts a Pagès, dues jornades de portes obertes de la pagesia catalana, amb un gran èxit de visitants: més de 50.000 persones. Milers de persones es van desplaçar a l’edició anterior per les prop de 700 activitats programades durant el primer cap de setmana de juny per redescobrir l’origen dels productes que es consumeixen cada dia, trepitjar el territori i omplir el rebost. De fet, la quarta edició de Benvinguts a Pagès va duplicar el nombre de persones del 2018 que van visitar les explotacions i van participar en les múltiples activitats del cap de setmana. Famílies, perfils de foodies, grups d’amics i tot tipus de públic es van desplaçar pel territori per gaudir, aprendre, tastar i comprar productes de tots els sectors i comarques. ** Benvinguts a Pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa. I una molt bona oportunitat per omplir el rebost comprant productes de proximitat directament de les mans dels seus productors. Les visites són gratuïtes a les explotacions, i no cal reserva prèvia. A més, per aconseguir una experiència més global, es complementen amb la participació de restaurants que ofereixen els menús Benvinguts a Pagès amb productes de km0; a més d’ofertes i packs especials d’allotjaments d’arreu del territori, així com un extens programa d’activitats paral·leles que inclouen visites, tastos, fires gastronòmiques, activitats infantils, xerrades divulgatives, etc. En paral·lel es proposen rutes turístiques entre comarques properes per facilitar les visites al públic.

SOC PRODUCTOR
Vull participar-hi

REQUISITS I PUNTS DE VALORACIÓ

SOC ALLOTJAMENT
Vull participar-hi

REQUISITS I PUNTS DE VALORACIÓ

ORGANITZO ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Vull participar-hi

REQUISITS I PUNTS DE VALORACIÓ

La informació facilitada en aquests formularis serà tractada de manera confidencial i s’utilitzarà per a seleccionar els professionals que formaran part del Cap de Setmana de Benvinguts a Pagès 2020.

PRODECA és una empresa pública del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya els objectius de la qual són la promoció dels productes agroalimentaris catalans. PRODECA ofereix serveis de suport al comerç exterior i la internacionalització a les empreses agroalimentàries catalanes, facilita la participació a les principals fires internacionals agroalimentàries, executa programes per iniciar-se en la comercialització, diversificació i consolidació en mercats exteriors. PRODECA basa el seu treball en la coordinació entre associacions i agents que participen en l’exportació agroalimentària per respondre les diferents necessitats del sector. PRODECA també organitza trobades empresarials, vincles comercials i cooperació entre empreses catalanes i diferents agents en mercats nacionals i internacionals. PRODECA participa en iniciatives relacionades amb la gastronomia catalana i la Dieta Mediterrània com a eina per millorar la posició dels productes i empreses agroalimentàries catalanes a Catalunya i a l’estranger.

Seguiu i us agrada:

Comentaris