#AQUEST AÏLLAMENT EL SUPEREM AMB LES PERSONES GRANS

La situació de confinament pot generar molts dubtes, angoixa i incertesa, especialment per a les persones que estan en el focus de la vulnerabilitat de la malaltia i que a més tenen la xarxa relacional molt reduïda, tal com succeeix amb les persones grans que acompanyem tot l’any en la nostra lluita contra la soledat. Mantenir i enriquir els vincles de confiança és la nostra prioritat en aquests moments de crisi, i davant l’aïllament que experimentem, el telèfon s’ha convertit en el gran aliat per a portar a terme la nostra acció social

La nostra acció

Trigui el que trigui aquesta situació, això ho superem junt amb les persones grans, nodrint-nos dels seus consells, compartint moments de distracció, intercanviant inquietuds, contrastant informació útil, rient, escoltant…

icono

Mobilitzem a més de 2.000 persones voluntàries per a fer trucades de seguiment a les més de 2.000 persones grans acompanyades tot l’any; un espai de confiança i suport emocional com a solució per lidiar amb l’ansietat i preocupació que pot provocar l’actual situació. 

icono

Orientem i ens coordinem amb administracions i altres entitats amb la finalitat de donar resposta el més ràpidament possible als avisos d’alerta sobre persones grans amb necessitats assistencials. 

icono

Sensibilitzem a través dels mitjans de comunicació a favor que els barris facin costat de forma comunitària a les persones grans del seu entorn.

Recursos

Posem a la teva disponibilitat recursos per a poder entendre millor com afecta la crisi actual a les persones grans, així com per a acompanyar millor a les persones grans del teu entorn en aquest moment tan delicat.

Guia

GUIA PER A TRUCADES DEL VOLUNTARIAT D’AMICS DE LA GENT GRAN


Descarrega la guia que t’ajuda a orientar les teves trucades de suport a persones grans.

Comunicado

COMUNICAT


Descobreix com hem adaptat la nostra acció social per a fer front la crisi actual.

Implica’t

1/
Truca a una persona gran del teu entorn, una trucada teva pot ser la seva distracció d’avui. Descarrega la nostra guia si vols algunes idees.

2/
És una situació d’alarma, i ens estem organitzant per a acompanyar a totes les persones grans. La teva donació assegurarà que ho aconseguim.

Dona

Omple el següent formulari i

3/
li farem arribar el teu missatge d’ànim a les persones grans.

4/
o avisa’ns si saps d’una persona gran que necessita ajuda.

Mesures davant al COVID-19

Amics de la Gent Gran adopta mesures per a acompanyar i prevenir a les persones grans davant el COVID-19. A causa de l’evolució de la crisi provocada pel COVID-19, Amics de la Gent Gran ha adaptat l

Llegir més

Quan vam fundar Amics de la Gent Gran teníem un objectiu: lluitar contra la soledat no desitjada i l’aïllament social al qual queden exposades milions de persones grans. Som una entitat que, des del 1987, vol construir un món que reconegui la singularitat, valor únic i paper fonamental que la gent gran juga a la societat.

L’aposta és clara: el voluntariat, l’amistat i la sensibilització de la ciutadania són el millor remei contra l’exclusió social. Per això posem en contacte a persones voluntàries amb persones grans que se sentin soles, perquè una vegada a la setmana quedin per conversar, passejar o prendre un cafè. I aquí és on tu entres en joc. Amb la teva col·laboració i la de milers de persones voluntàries ajudem a fer que recobrin la seva autoestima, s’involucrin en la vida social del barri i millori el seu estat de salut emocional.

Fes-te voluntari/a

Fes-te soci/a

Fes una donació

Potser coneixes una persona gran, com per exemple la teva mare, el teu pare, un veí o veïna o un amic o amiga, que experimenti moments de soledat no desitjadaa Aragó, Catalunya, Comunitat de Madrid o Comunitat Valenciana. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del que podem fer junts/es per ajudar aquesta persona. 

Avisa’ns

Seguiu i us agrada:

Comentaris