Les cooperatives d’habitatge: l’accés a l’habitatge, el 10 d´Octubre a Vic -Osona-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimarts, dia 10, acte a Vic sobre cooperatives d’habitatge i noves fórmules d’accés a l’habitatge.

Amb la Cooperativa Obrera de Viviendas El Prat, La Dinamo Fundació i el Coac Osona. A les 7 de la tarda, a la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes (Pl. Bisbe Oliba, 2)

 

Les dificultats en la provisió d’habitatge dels últims anys, han propiciat l’expansió de models alternatius d’accés a l’habitatge. Les cooperatives d’habitatge en són un bon exemple. Cada cop desperten més interès i grups de persones que busquen un lloc on anar a viure s’estan plantejant de fer-ho a través de la fórmula cooperativa.

Dimarts vinent, 10 d’octubre, l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la Delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes Coac Osona organitzen un acte sobre cooperatives d’habitatge. L’acte, que es farà a les 7 de la tarda a la seu del Col·legi d’Arquitectes a Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2), també té la col·laboració de l’Ateneu de Vic.

L’acte comptarà amb la participació de Lalí Daví, de la La Dinamo Fundació, que promou les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús; Dolors Camats, de la Cooperativa Obrera de Viviendas El Prat, històrica cooperativa d’El Prat de Llobregat, i Miquel Sitjà, del Col·legi d’Arquitectes, que explicaran quins són els diferents models de cooperatives d’habitatge i com ho hem de fer si volem accedir a un habitatge mitjançant aquesta fórmula.

 

Lloc : Sala d’actes del COAC-Osona (Pl. Bisbe Oliba, 2 de Vic -Osona-)

Demarcació : Barcelona – Delegació d’Osona

Data inici : Dimarts, 10 octubre, 2017

Horari: A les 19 h

Seguiu i us agrada:

Comentaris