FÀBRICA LEHMANN MARKET 2017 INSCRIPCIONS FINS 23 DE NOVEMBRE

Els propers 16 i 17 de desembre, celebrem un nou MARKET de nadal a la fàbrica Lehmann -Barcelona, Barcelonès-.

L’horari serà d’11h a 20h els dos dies. El Mercat està destinat a l’exposició i venda de productes de dissenyadors, artesans i artistes. Com ja és costum, els diferents locals de la Fàbrica estaran oberts al públic, oferint  i realitzant tallers diversos.

Els interessats a participar com a paradistes externs, podeu fer una sol·licitud emplenant el següent formulari abans del 23 de Novembre. En cas de no disposar de pàgina web o cap altre tipus de plataforma digital on es puguin veure imatges dels productes, podeu fer-nos arribar fotografies dels mateixos a través de la següent adreça de mail: marketnadal@fabricalehmann.barcelona. Entre totes les sol·licituds rebudes es realitzarà una selecció que serà comunicada als interessats el 25 de Novembre per correu electrònic.

CONTRACTE STAND
NORMES GENERALS

– La mida de cada estand és de 1,50m aprox.
– Cada paradista ha de portar la taula i les cadires que necessiti.
– El mercat és a l’aire lliure.
– En cas de pluja el mercat no s’anul·la, els nostres locals seguiran oberts. Els paradistes poden decidir entre traslladar la parada al túnel de l’entrada o d’altres zones que l’organització pugui habilitar, o marxar, però en aquest últim supòsit només se’ls retornaria un 20% del pagament.

– Disposem d’espai lliure limitat per a guardar-hi els paquets necessaris d’un dia per l’altre. En cas de necessitar un espai d’emmagatzematge addicional, s’ha de demanar junt amb la vostra sol·licitud. Rebreu un correu amb l’aprovació i indicacions pertinents.
– Cada participant s’ha de fer càrrec del seu muntatge i desmuntatge així com de la seva brossa i residus, traient-los al final del dia del recinte.
– L’organització es reserva el dret d’ubicar els estands de la manera que consideri més adequada.

QUOTA DE PARTICIPACIÓ

El preu per poder participar-hi és de 120€ pels 2 dies. Si el pagament no ha estat realitzat abans del dia 5 de desembre, l’expositor perdrà el dret a participar.

http://www.totagenda.cat/general/market-de-nadal-dissabte-17-de-desembre_16/

Seguiu i us agrada:

Comentaris