Xino-Xano: Vallfogona del Ripollès-Vidrà el 17 de Setembre

Foment Excursionista de Barcelona

Xino-Xano : Vallfogona del RipollèsVidrà (Osona)

 

Excursió programada pel 17 de Setembre
Coordinen: Ferran Cabré i Miquel Torres

Iniciarem el recorregut, seguint les marques del GR3.
Anirem per un bonic corriol agafant alçada progressivament fins als 1200 m on podrem veure una magnífica panoràmica del Poble.
Tot seguint el GR3 arribarem al castell de Milany, punt més alt de la serra que dur el seu nom a 1529 m al nord de la comarca d’Osona limitant amb la Garrotxa i el Ripollès. Aquí farem la parada de la poma i visita al castell, els que vulguin pujar.
Seguim pel GR3, fina arribar al punt més alt del nostre recorregut, el Puig de l’Obiol 1542 m , després d’aquest punt, uns metres més avall, en una esplanada dinàrem.
Continuarem l’itinerari fins a Vidrà.

Itinerari: Fitxa tècnica:

 Longitud: 14,40 Km
 Desnivells: + 626 m  – 685 m
 Temps Efectiu: 4:40 hores

Podeu pagar l’import de l’excursió al nostre local els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores o bé per transferència al compte del Foment, l’import per socis/es és de 15€ i els no socis 20€, més 5€ de l’assegurança temporal.
 

La data límit per fer la reserva i abonar l’import, serà el dimarts de la setmana que està programada la sortida. Fora d’aquesta data no es garantirà la plaça a l’autocar.
 

Informació i inscripcions 

Foment Excursionista
de Barcelona

El nostre club és un històric de la nostra ciutat, fundat a
l’onze de setembre de l’any 1922
pel grup Avant Sempre amb la intenció de promoure l’activitat esportiva i en concret l’excursionisme en els barris menestrals de Barcelona dels anys vint.

Encara no fa un parell de dècades, el local social del Foment va traslladar-se del centre de la ciutat al barri del Poble Sec passant així, a ser una entitat social més del barri.

L’any 2002 va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona. El 2007 junt amb l’Agrupació Excursionista de Catalunya va fundar l’Escola Glacera reconeguda per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Escola d’Alta Muntanya (ECAM), per impartir els cursos de formació en les especialitats d’Alpinisme, Cascades de Gel, Escalada, Esqui de Muntanya, Excursionisme i Descens de Barracs.

Seguiu i us agrada:

Comentaris