39a Cursa a Sant Ramon, el dissabte 2 de setembre a Sant Boi de Llobregat

 

 

 

 

 

El Club Atletisme Sant Boi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de LlobregatBaix Llobregat-, organitza la 39a Cursa a Sant Ramon que se celebrarà el dissabte 2 de setembre de 2017.

Dissabte, 2 de setembre de 2017 a les 19.30 h cursa 5K amb sortida des de Estadi d’Atletisme Constantí Miranda. Avituallament, fruita i obsequi tassa ecològica a l’arribada. Per a més informació i inscripcions: cursasantramon.cat

  1. La cursa és oberta a majors de 14 anys, sense distinció de sexe ni nacionalitat.
  2. La sortida de la cursa enguany es realitzarà des de l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de la Policia Local, a les 19.30 hores.
  3. La prova finalitzarà a l’esplanada de l’ermita de Sant Ramon, on cada participant rebrà aigua, beguda isotònica, fruita i obsequi commemoratiu de l’edició (una tassa ecològica)
  4. El control d’arribada es tancarà a les 20.45 hores.
  5. La inscripció enguany tindrà un cost de 5€ per cobrir les despeses de la mateixa (inclou avituallament, obsequi commemoratiu, assegurança d’accidents, servei d’assistència sanitaria i cronometratge amb xip). Caldrà realitzar la inscripció per a rebre l’avituallament i els obsequis.
  6. L’entrega de premis es farà entre les 20.15 i les 20.30 hores.
    Els tres primers classificats/ades en categoria masculina i femenina rebran un obsequi.
  7. La distància aproximada de la prova és de 5,5 km. Cada participant haurà de portar el dorsal ben visible durant tot el recorregut i el xip que lliurarà l’organització a cada atleta. Aquest xip s’ha de retornar obligatòriament a l’arribada.
  8. Hi haurà controls al llarg del recorregut. Trobareu un punt d’avituallament líquid a l’alçada de la Font de Golbes.
  9. Hi haurà servei de guarda-roba. A la sortida trobareu una carpa per dipositar els vostres objectes personals, que posteriorment seran pujats a l’ermita i on els podreu recollir en el punt habilitat a tal efecte. Cal tenir en compte que tots els objectes personals que es deixin caldrà que estiguin en una bossa o motxilla, no s’acceptaran sense.
  10. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir els participants amb moto, cotxe o bicicleta, pel perill que pot suposar per aquests.
  11. Inscripcions:
    Es podran fer online o de manera presencial.
    En cas de realitzar-la online, el formilari es podrà trobar al web www.cursasantramon.cat o a www.santboi.cat
    Presencialment hi ha la possibilitat de fer-la a Runnair Sant Boi, comerç col·laborador amb la cursa, ubicat al C/ Eusebi Güell, 136.
    La data límit per inscriure’s serà el dijous 31 d’agost a les 12.00 hores o bé quan s’arribi a un total de 500 inscrits/es. No es faran inscripcions per telèfon ni tampos s’acceptaran el mateix dia de la prova.
    Els menors de 18 anys hauran de lliurar, en el moment de la recollida del dorsal, l’autorització per a menors d’edat omplerta i signada pel pare, mare o tutor/a legal.
  12. Recollida de dorsals: el dissabte 2 de setembre de 2017 de 17.45 a 19.15 horesa a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda, a les carpes habilitades a la pista.
    Si es recull el dorsal el dia de la cursa, es recomana fer-ho una hora abans de la sortida per tal de gestionar millor l’entrega de dorsals i evitar cues.
  13. Informació:
    Can Jordana (Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi)
    93 635 12 37 – De dilluns a divendres de 9 a 14 hores durant el mes d’agost.
    www.cursasantramon.cat, www.santboi.cat i www.sbesports.cat
  14. La prova només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització.
  15. Tot allò no previst en el reglament serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), i la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme.
  16. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fan necessari.
  17. La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l’activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda o dels aparells ciurculatoris, locomotor i digestiu.
  18. El Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat no es fan responsables dels perjudicis morals i/s materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/ores durant aquest acte.
  19. En inscriure’s a la cursa els participants donen el seu consentiment per a que el Club Atletisme Sant Boi, per si mateix o per terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercal les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’organització (Club Atletisme Sant Boi, C/ Les Orioles, s/n, 08830 Sant Boi).
    Conforme disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivamentper a la finalitat d’organització d’esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat.
  20. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/ores. Les imatges podràn ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials…). La distribucio´podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratüit i amb l’objectiu de difondre les activitats del Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

 

Inscripcions

Recorregut

 

http://www.totagenda.cat/general/38-cursa-sant-ramon-el-3-de-setembre_42/

Seguiu i us agrada:

Comentaris