Som Proactiva Open Arms

Som Proactiva Open Arms

Proactiva Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència en les costes espanyoles.

Ens dediquem a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

Tot va començar amb unes fotos de nens ofegats en una platja. Vam pensar: si nosaltres ens dediquem a això i ho fem a les nostres platges, per què allà s’estan morint i ningú els ajuda?

Amb la teva ajuda seguim salvant vides

Amb l’ajuda de moltes persones que van col·laborar amb donatius, vam poder augmentar els nostres recursos i salvar més vides cada dia.

Aquests donatius també van ajudar al fet que poguéssim rotar el nostre equip. Els nostres voluntaris rotan cada 15 dies per l’impacte físic i emocional de la situació.

Després de l’acord entre EU i Turquia, estem també al Mar Mediterrani amb un vaixell medicalitzat de vigilància i salvament. No volem perdre ni una vida més al mar, ni que el mar faci callar les injustícies que allà succeeixen.

Equip a terra

A terra també comptem amb un equip imprescindible: un equip de psicòlegs i psicòlogues especialistes en situacions de crisis, emergències i víctimes de terrorisme que recolzen als socorristes en totes les fases de la seva missió.

En tornar, ofereixen el suport psicològic necessari amb l’objectiu d’ajudar a gestionar les situacions viscudes, prevenir l’aparició d’Estrès Postraumàtic i ajudar a la tornada a la seva realitat quotidiana, alhora que garantir la seva estabilitat emocional per a futures intervencions.

ESTEM ON ENS NECESSITEN.
ESTEM ON HI HA VIDES EN PERILL

Mediterrani central

Lesbos, Grècia

Comptem amb tu per seguir salvant vides

Proactiva Open Arms ha pogut seguir endavant gràcies a l’ajuda de la societat civil. Sense persones com tu, gens d’això hagués estat possible. Comptem amb tu per seguir salvant vides.

Pots ajudar-nos per diferents vies.

Dóna 

Difon 

Fes-te Voluntari

També et pot interessar: 

Campanya de Crowdfunding: Open Arms, un vaixell per salvar vides.

Seguiu i us agrada:

Comentaris