Fira del Llibre de Muntanya Vic-Collsacabra el 3-4 i 5 de Novembre

Fira Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra

Recinte Firal El Sucre (Vic), 3, 4 i 5 de novembre de 2017

La propera edició de la Fira Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de novembre i estarà ubicada al Recinte Firal El Sucre, carrer de la Llotja de Vic.
Enguany continua l’acord pres entre l’Associació i l’Ajuntament de Vic per tal d’unir esforços i treballar conjuntament per a l’organització d’aquesta fira. Comptem amb tot el sector relacionat amb el món del llibre: llibreters, editors, entitats, autors, etc. Us esperem a tots a Vic en el que ha de ser el punt de trobada de tot el sector del llibre relacionat amb l’excursionisme, l’aventura, l’esquí, la muntanya, la natura, els viatges, l’etnografia, en un sentit ampli. S’estan preparant diverses activitats, xerrades, conferèn­cies, exposicions, etc.
Us recomanem que visiteu el web de la fira www.firallibredemuntanya.cat on es poden trobar els fulls d’inscripció per cada modalitat amb les condicions de participació, el programa oficial, les presentacions de llibres i tota la informació relacionada amb la fira. La fira també està present a les xarxes socials: Facebook i Twitter.
Us recordem que podeu aprofitar la plataforma de la fira per organitzar aquelles activitats que considereu oportunes. La reserva de l’espai serà adjudicada segons l’ordre d’arribada de les inscripcions.
Destaquem la tercera edició del Premi Editorial Llibre de Muntanya. L’objectiu d’aquest premi és reconèixer les millors obres publicades el darrer any, tant de literatura com guies tècniques i cartografia. Trobareu tota la informació a: www.firallibredemuntanya.cat/ca/premi-editorial
La gestió i contractació dels espais dels expositors es realitzarà per l’empresa

35a Fira de Muntanya de VicOsona

Fira de Muntanya de Vic, se celebra des de fa més de 30 anys, aquest certamen, que es va iniciar de la mà del Club Esquí Vic, ha anat cobrint etapes quasi sempre amb un èxit destacat. Tot i que els seus inicis estaven especialitzats amb el món de l’esquí amb el pas dels anys va anar ampliant la seva oferta fins a arribar a aglutinar tot tipus d’expositors relacionats amb l’esport i les activitats a l’aire lliure.
Avui la Fira reuneix el Mercat d’Ocasió, sempre concorregut i amb l’actual conjuntura econòmica del tot necessari, la presentació de nous productes de la mà dels expositors del certamen i tot un seguit d’activitats que reforcen l’oferta comercial i conviden al visitant a gaudir de diferents modalitats esportives.
Des de l’any passat la Fira se celebra juntament amb la Fira del Llibre de Muntanya. Aquesta simbiosi ha reforçat la viabilitat de les dues fires i les ha revitalitzat beneficiant les dues manifestacions. Esperem que aquesta fórmula sigui de futur i possibiliti un cert creixement que pugui conduir la Fira a nous horitzons.

14a Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra 

3, 4 i 5 de novembre de 2017

La gènesi de la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra, es pot situar cap a l’any 2000, quan diverses associacions representatives del Collsacabra (Tavertet, Rupit i L’Esquirol) amb el suport dels ajuntaments, es reuneixen per plantejar diferents actuacions conjuntes. És entre aquestes actuacions que es comença a parlar de la possibilitat d’organitzar una Fira i després de diferents contactes amb entitats excursionistes, editorials, llibreters, administració,… és quan l’any 2002 es decideix impulsar i crear la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra, una fira que es vol especialitzar en temes de muntanya i lleure a la natura, però a la qual si vol implicar el món cultural català seguint la tradició de l’excursionisme català molt vinculat des de sempre a la preservació de la cultura del país.

III ª Edició Premi Editorial del Llibre de Muntanya 2017
CONVOCATÒRIA
PREÀMBUL A LA PRIMERA EDICIÓ

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana, convoca el III Premi Editorial del Llibre de Muntanya.
El Premi pretén reconèixer la tasca dels autors i la de les editorials per a promocionar i divulgar la cultura a l’entorn de la muntanya: la narrativa, els esports de muntanya, les guies, els manuals tècnics, les obres de caire geogràfic, conservacionista o mediambiental, així com les tradicions i el patrimoni natural o arquitectònic.
Es convoquen quatre premis, un per cadascuna de les següents categories:
Premi Jacint Verdaguer: al millor llibre publicat que versi sobre cultura, patrimoni, tradicions i narrativa de muntanya, en llengua catalana.
Premi Artur Osona: a la millor guia de muntanya, Manual o obra de caire tècnic, geogràfic o conservacionista, en llengua catalana.
Premi Juli Soler: al millor mapa excursionista.
Premi Collsacabra: al millor llibre de muntanya en llengua no catalana.

BASES

Inscripcions 2017

Condicions Expositors 2017

Estands Expositors 2017

Compteu amb 4 modalitats d’espai i estand :

1.Expositors Editorials i Llibreries.

Estand de fusta de 3 x 2 m. = 300 € + IVA
Inclou :
– 1 taula de 2 m x 0,80 m x 0,90 m
– 2 prestatges d’1 m x 0,35 m
– 1 prestatge d’1,5 m x 0,35 m
– 2 cadires
– Wifi
– Escomesa elèctrica de 3,5 Kw
– Rètol estand

2. Expositors Entitats i Associacions.

Estand de fusta de 3 x 2 m. = 200 € + IVA
Inclou :
– 1 taula de 2 m x 0,80 m x 0,90 m
– 2 prestatges d’1 m x 0,35 m
– 1 prestatge d’1,5 m x 0,35 m
– 2 cadires
– Wifi
– Escomesa elèctrica de 3,5 Kw
– Rètol estand

3. Expositor Autoeditor.

Estand de fusta de 2 x 2 m. = 100 € + IVA
Inclou :
– 1 taula de 1,8 m x 0,80 m x 0,90 m
– 1 cadira
– Wifi
– Escomesa elèctrica de 3,5 Kw
– Rètol estand

4. Expositor Espai Editorial.

Estand de fusta de 2 x 1 m = 100 € +IVA
Inclou :
– 1 taula de 0,80 x 0,80 m
– 3 prestatges de 0,90 x 0,30 m
– Escomesa elèctrica de 3,5 Kw
– Rètol estand

Podeu sol.licitar més equipament extra per els estands, també ampliar m2, … .
Us  podeu informar a :  info@firallibredemuntanya.cat

Seguiu i us agrada:

Comentaris