EMPORDÀ FANG CUIT 2017 JORNADES CERÀMIQUES DEL 21 AL 26 D'AGOST A LA BISBAL D'EMPORDÀ -Baix Empordà-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEL 21 AL 26 D’AGOST EMPORDÀ FANG CUIT,
SEGONES JORNADES CERÀMIQUES DE LA BISBAL D’EMPORDÀ BAIX EMPORDÀ

Empordà Fang Cuit és una proposta cultural que vol apropar la ceràmica i donar-la a conèixer a través de diverses activitats multidisciplinars.
Durant una setmana es podrà respirar, viure, conviure, aprendre, conèixer i gaudir amb la ceràmica. La proposta esdevé a partir de cursos, activitats, exposicions, conferències, demostracions, performances que envoltaran el tema principal. Gràcies a la col·laboració de 8 mestres ceramistes es podran aprendre diferents tècniques de procés i descobrir aquest material tant polivalent.
Els espais on esdevindran les activitats seran variats i es centraran en el poble ceramista de la Bisbal d’Empordà. Els cursos impartits es realitzaran a l’Escola de Ceràmica de la Bisbal, un espai tan d’aprenentatge com d’habitatge, doncs tots els participants podran allotjar-se a la mateixa escola on cada dia durant la setmana de Fang Cuit podran no només realitzar master class si no experienciar les activitats artístiques que tancaran els dies.
Aquestes activitats es realitzaran en diferents espais del poble, espais cedits per els l’Ajuntaments de la Bisbal i Forallac.
Amb aquesta iniciativa es vol donar una empenta a les noves generacions de ceramistes que encara estan per emergir , profesionals, aficionats o a gent que desconeix la ceràmica però sent curiositat, ensenyant multitud de possibilitats i variants i consagrant aquest material únic i etern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAMUEL SALCEDO

JOSEP MATÉS

RAFAELA PAREJA

XOHAN VIQUEIRA

Mº DOLORS ROS

RICARDO CAMPOS

ANA FELIPE ROYO

DANIEL CASELLES

 

 

 

 

 

 

 

ESCOLA DE CERÀMICA DE LA BISBAL

 

L’art és la nostra passió. I la teva? 

En un poble en el que la ceràmica i la cultura són tradició, l’Escola de Ceràmica de la Bisbal, situada en plena natura s’ha consolidat com un centre de creació, formació i investigació d’art, molt arrelada al lloc i oberta a tothom.
Situats en un entorn immillorable i en plena natura, al cor de l’Empordà, territori d’inspiració per al molts artistes, intentem transmetre i mantenir la nostra passió pel fang partint dels elements més bàsics com són la terra, l’aigua i el foc i que al mateix temps podem trobar a l’entorn natural en estat pur.

Som una empresa familiar en la que la qualitat en el seu concepte més ampli és la seva raó de ser. Un centre pioner en formació d’arts i oficis durant més de quaranta anys. El disseny de les instal.lacions i la distribució dels espais són ideals per al desenvolupament de l’art i la creativitat. Amb una estreta relació amb el nostre entorn sociocultural volem proporcionar una formació artística de qualitat així com fomentar la interdisciplinarietat amb l’art, l’artesania i el disseny. Oferint formació en totes les disciplines artístiques, des de la ceràmica, l’escultura en diferents materials i mides, el dibuix, la pintura, la joieria, el vidre…

Comptem amb un equip de professionals amb una àmplia experiència docent que guiaran i recolzaran als alumnes en el seu procés formatiu i en el seu projecte creatiu. Dins de la nostra concepció de la persona i de la capacitat creativa que tenim ens importen molt els col.lectius amb diferents capacitats. Adaptem la formació artística per tal que puguin gaudir creant les seves pròpies peces.

Al mateix temps, sentim un gran compromís amb la societat actual i enfoquem la nostra tasca com a instrument d’integració social, cultural i educativa amb una especial atenció a persones en situació d’atur als que donem suport a través de cursos de Formació Ocupacional. Aquestes accions es duen a terme a través del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal). El catàleg de cursos es caracteritza per oferir formacions de caràcter teòric-pràctic en tots els sectors del mercat laboral com per exemple de les noves tecnologies, el disseny, les TIC, els idiomes i els serveis a les empreses que per les seves circumstàncies carreguin amb dificultats personals o col.lectives per beneficiar-se dels serveis que oferim.

Sempre hem cregut en que hem de procurar la màxima satisfacció dels nostres usuaris a través de la qualitat dels serveis i les instal.lacions amb la millora permanent dels processos de treball i les condicions per fer-ho; buscant un equilibri entre el benefici social i la rendibilitat. Entre els nostres fonaments hi ha el respecte al pluralisme dins de la diversitat cultural, ideològica i potenciant la comunicació interpersonal, el diàleg i el respecte com a font d’enriquiment personal.

Valors en els que ens basem:
• Innovació i dinamisme: apliquem la nostra activitat amb energia i esperit innovador, amb l’atenció posada en els moviments artístics i socials que es produeixen tant en el nostre entorn més proper com a la resta del món.
• Perfeccionament i millora professional permanents: totes les persones de la nostra organització treballem amb la consciència de que és necessària i possible la millora contínua.
• Orgull, satisfacció i motivació: sentim que pertanyem a una organització moderna, avançada i renovadora, sensible a diferents actituds individuals i/o col.lectives, que fomenta i estimula la seva iniciativa i creativitat; es promou el treball en equip i la cultura participativa.
• Qualitat de servei: l’usuari és atès adequadament amb totes les seves necessitats vinculades al profit de l’oferta que rebi; la seva satisfacció serà objectiu prioritari..
• Responsabilitat social i sostenibilitat: sentim el compromís cap a la protecció mediambiental i l’eficiència energètica en l’exercici diari de les nostres activitats complint amb les obligacions que ens hem marcat en aquest àmbit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest estiu oferim l’Empordà Fang Kids per a nens i adults
Més informació: info@esceramicbisbal.net
Telefon 972640794

 

 

Seguiu i us agrada:

Comentaris