Presentació el 20 d´Abril de la "GUIA DE CAMP DELS OCELLS A CATALUNYA" (Álvarez-Cros C., Trabalon F.) a la Llibreria Oryx de Barcelona -Barcelonès-


 

 

 

 

 

 

Presentació Guia de camp dels ocells a Catalunya

 

 

 

 

 

dijous, 20 d´abril de 19:45 a 21:30

Llibreria Oryx C/ Balmes 71  08007 Barcelona

Aquest mes d’abril, coincidint amb la setmana de Sant Jordi i el 10% de descompte en llibres, esteu tots convidats a la presentació de la GUIA DE CAMP DELS OCELLS A CATALUNYA, una guia fotogràfica imprescindible per identificar i conèixer els ocells que hi ha al nostre territori. Escrit amb un llenguatge amè, descriu les 336 espècies d’ocells presents a Catalunya de forma regular. La guia compta amb més de 1700 fotografies en color i gràfics intuïtius de fenologia i abundància per cada una de les espècies.
Una guia excel·lent que ajuda a saber reconèixer els ocells i que a més, aporta molta més informació que una simple guia d’identificació.

A la presentació participaran els dos autors del llibre, d’una banda Fran Trabalon, que ha dut a terme diversos seguiments de rapinyaires i ha publicat diferents articles relacionats amb les seves migracions, a més d’impartir nombrosos cursos i conferències relacionats.
També comptarem amb la presència de l’autor Carlos Alvarez-Cros, ornitòleg de llarg recorregut a Catalunya, membre del grup Sterna i autor del llibre Els ocells de la vall del Ridaura.
La introducció serà a càrrec de Jordi Baucells, president de l’ICOcells (l’Institut Català d’Ornitologia).

Al final de l’acte servirem una copa de vi. Us esperem!

 

 

 

 

 

 

 

 

DISPONIBLE A PARTIR DEL 5 D’ABRIL

Es tracta d’un nou manual dels ocells a Catalunya, il·lustrat amb fotografies i escrit amb un llenguatge entenedor per a tothom i, alhora, amb rigor científic, sobre les 336 espècies d’ocells presents a Catalunya.
Una guia que ajuda de manera pràctica a conèixer i identificar els ocells.
De cada espècie es dóna el nom científic (amb regles de pronunciació i fonètica) i els noms populars catalans (a més dels noms en castellà, basc, gallec, anglès, francès i alemany) i les seves principals característiques com ara quina és la seva distribució a Catalunya, com és, quina grandària té, quant de temps viu (edats màximes registrades) i quants exemplars s’estima que hi ha a Catalunya.
A més, de cadascuna de les espècies s’inclou un gràfic d’abundància i
fenologia. Finalment, també s’inclou un glossari de termes relacionats amb
l’ornitologia i l’argot ornitològic.
• 336 espècies ordenades segons l’International Ornithological Union
Committee on Nomenclature (IOC).
• Més de 1700 fotografies en color.
• 336 gràfics intuïtius de fenologia i abundància per espècie.
Una guia excel·lent tant per a disposar d’un ampli coneixement de l’avifauna catalana.

 

 

 

 

Seguiu i us agrada:

Comentaris