Campanya de Crowdfunding: Open Arms, un vaixell per salvar vides.

Open Arms, un vaixell per salvar vides

Proactiva Open Arms emprèn una nova missió humanitària per rescatar els refugiats al mar Mediterrani

Per causa de conflictes bèl·lics, violència i pobresa, milers de persones intenten arribar a Europa a través del mar, arriscant les seves vides. Davant d’aquesta situació, a Proactiva Open Arms ens vam fer una promesa: no deixar ni una vida més a la deriva. Per tant, vam decidir traslladar-nos a les costes de Lesbos i, més tard, ampliar la nostra missió al Mediterrani central amb l’objectiu de salvar les vides d’aquells que es llancen al mar amb l’esperança d’arribar a un lloc segur i poder oferir-los així un futur, una nova oportunitat.

Des de que vam arribar allà fa uns mesos, hem salvat més de 17.000 vides, però no és suficient. Per això, volem seguir lluitant per ells i emprendre una nova missió amb un nou vaixell: l’Open Arms.

Volem seguir al Mediterrani central per protegir els drets humans al mar, fins que ja no siguem necessaris. I, per aconseguir-ho, necessitem la teva ajuda: #HelpOpenArms.

Campanya de Crowdfunding

Gràcies a la teva col·laboració aconseguirem els recursos necessaris per fer salpar i mantenir a flotació el major temps possible l’Open Arms, el nostre nou vaixell de rescat i salvament.

Amb els100.000 € de l’objectiu inicial podrem finançar la recta final de l’engegada de l’Open Arms i els primers 15 dies d’operacions al mar. Què passa si aconseguim més? Cada 5.435 € addicionals serviran per finançar 1 dia més a flotació de l’Open Arms.

  • Si arribem als 182.500 €, podrem finançar el primer mes d’operacions de l’Open Arms (abril).
  • Si arribem als 265.000 €, podrem finançar 2 mesos d’operacions de l’Open Arms (abril i maig).

I, si aconseguim una mobilització mai vista a la història del crowdfunding, podrem finançar les operacions de rescat dels mesos següents a bord de l’Open Arms.

Pots ajudar-nos a difondre la campanya amb els materials que trobaràs al nostre Kit de Mobilització. Uneix-te, comparteix i #HelpOpenArms!

A què es destinaran exactament els fons? 

Som Proactiva Open Arms

Proactiva Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència en les costes espanyoles.

Ens dediquem a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

Tot va començar amb unes fotos de nens ofegats en una platja. Vam pensar: si nosaltres ens dediquem a això i ho fem a les nostres platges, per què allà s’estan morint i ningú els ajuda?

Seguiu i us agrada:

Comentaris