Els teus productes estan fets a mà? Vols donar a conèixer el que fas?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els teus productes estan fets a mà? Vols donar a conèixer el que fas?
Vine i lloga un espai al #tallerdelsoficis, no t’ho pensis! 

Associació Artesans de Gràcia L’espai es diu Taller dels Oficis i està al carrer Torrent de l’Olla, 87. És al barri de Gràcia. Qualsevol tipus d’informació que necessitis no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de privat o trucant a l’espai al telèfon 936 24 00 70 o per email al: taller@artesansdegracia.com. Estarem encantades d’atendre’t.

 

L’ASSOCIACIÓ


L’Associació Artesans de Gràcia, es una entitat sense ánim de lucre que fomenta, estimula i impulsa l’artesania i les técniques derivades d’ella en totes les vessants, tan artístiques com técniques i históriques, donant èmfasi a la propia del nostre barri de Gràcia.

L’Associació, constituida l’any 1995, va neixér arrel de una exposició amb artesans de la Vila que va muntar Artesania de Catalunya quan tenia la seu al Passeig de Gràcia.

A la mateixa seu, actualment al carrer Banys Nous, varem celebrar amb una exposició tan el desé com el vinté aniversari.

Durant tots aquest anys s’han fet diverses exposicions, un llibre , colaboracions amb el CCAM, sortides al carrer amb demostracions d’oficis. De fet, el dia del comerç, a principis de Maig , va ser una iniciativa dels Artesans de Gràcia.

Actualment també som membres de la Faaoc ( Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya ) i del RAAC (Registre d’Associacions d’Artesans de Catalunya)

L’Ajuntament de Barcelona va atorgar

– l’any 1998 la Medalla d’Honor de Barcelona

– l’any 2005 el Premi d’Honor Vila de Gràcia

I la Generalitat l’any 2001 va considerar a Gràcia, zona d’interés artesanal.

Actualment, només tenen aquesta distinció a Barcelona la Vila de Gràcia i El Poble espanyol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EL TALLER DELS OFICIS


El Novembre de 2014, amb una ajuda de l’Ajuntament de Barcelona, varem obrir El taller dels Oficis ,al carrer Torrent de l’Olla n, 87

Un espai per donar a conéixer a través d’exposició i venda la obra dels diferents artesans, així com també fer cursos, xerrades i tallers dels diferents Oficis.

 

Seguiu i us agrada:

Comentaris