Diumenge 30 d’abril: XIV Marató d'Empúries. VIII Mitja Marató d'Empúries. Cursa 10km. L´Escala -Alt Empordà-

 

 

 

L’Ajuntament de L’Escala amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme organitza el proper diumenge 30 d’abril de 2017 la XIV Marató d’Empúries, la VIII Mitja Marató d’Empúries i la Cursa dels 10 quilòmetres en el marc incomparable que formen els nuclis urbans i paisatgístics de L’Escala i Sant Martí d’Empúries.

 

Marató d’Empúries | 42,195km.

Us proposem un circuit urbà i molt atractiu que transcorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Sant Martí d’Empúries. Podreu gaudir de la nostra badia que ha entrat a formar part del club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l’aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn. Tot un món de cultures.

  • Diumenge 30 d’abril
  • Al Museu d’Empúries
  • Sortida a les 8’30h.
  • Atractiu circuit urbà
  • Circuit de 42,195 km.
  • Certificats per la FCA
  • Circuit urbà tancat
  • Temps límit 6 hores
  • Cada 5 km. / 2,5 km
  • Beguda isotònica
  • Avituallament sòlid
  • Servei de farmaciola

A la marató hi haurà trofeus per als cinc primers classificats de la general masculina, cinc primeres classificades de la general femenina i els tres primers classificats de cadascuna de les categories establertes al reglament. Els atletes que obtinguin trofeu en la classificació general no en tindran en la seva categoria.

 

8a Mitja Marató d’Empúries

30 d’abril de 2017

La Mitja Marató | 21,095 km.

A la mitja marató hi haurà trofeus per als cinc primers classificats de la general masculina, cinc primeres classificades de la general femenina i els tres primers classificats de cadascuna de les categories establertes al reglament. Els atletes que obtinguin trofeu en la classificació general no en tindran en la seva categoria.

Els obsequis pel corredor de la Mitja Marató seran, samarreta tècnica de la Marató d’Empúries, medalla de la Marató, pot d’anxoves de L’Escala i un lot de productes variats.

Els serveis al corredor que t’oferim són, guarda-roba gratuït en el Museu d’Empúries, assortiment de fruites i begudes a la zona d’arribada, servei gratuït de fisioterapeutes a la fi de la prova, servei de vestidors en el Pavelló d’Esports de L’Escala, escenari amb música d’ambient serveis mèdics i d’ambulància.

El dorsal s’haurà de recollir al Pavelló L’Escala, el dissabte 29 d’abril d’11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda. També el podreu recollir el mateix diumenge 30 d’abril, al Museu d’Empúries una hora abans de la sortida, de 7’30h. a 8’30h. El dorsal haurà de ser visible a la part davantera del tronc durant la totalitat de la cursa. Els corredors que no el portin o el portin doblegat no entraran en la classificació i no podran optar a cap premi. L’ ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL DORSAL XIP EO.S.

La Fira del Corredor de la Marató d’Empúries s’instal·larà en el Pavelló de L’Escala, el dissabte 29 d’abril de 11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda i es farà coincidir amb la recollida dels dorsals. A partir de les 17h. podreu gaudir d’una degustació d’Anxoves per a tots els participants i acompanyants.

 

La Cursa d’Empúries

30 d’abril de 2017

A la Cursa dels 10km. d’Empúries hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina, i per les tres primeres classificades de la general femenina. Els atletes que obtinguin trofeu en la classificació general no en tindran en la seva categoria.

 

4a marató Infantil

Dissabte 29 d’abril

Per la 14a Marató d’Empúries, el Patronat d’Esports vol involucrar els nens i nenes en aquest gran esdeveniment esportiu. Organitzarem, el dissabte 29 d’abril, la 4a Marató Infantil d’Empúries que tindrà lloc en el marc incomparable que formen l’entorn del Passeig d’Empúries i el poble de Sant Martí. Les curses se celebraran el dissabte 29 d’abril, a partir de les 16h.

Podreu formalitzar la inscripció el dissabte 29 d’abril, de 10h a 13h del matí, en el Pavelló Municipal de L’Escala o bé una hora abans en el mateix lloc de la sortida en el Passeig d’Empúries, a l’alçada de la Porta de Marina del Museu d’Arqueologia d’Empúries. El preu de la inscripció serà d’un euro que es destinarà a una entitat benèfica local.

Per participar cal el consentiment del pare/mare/tutor per escrit, el qual s’haurà de lliurar en el moment de recollir el dorsal. Caldrà portar la fotocòpia del DNI de l’adult pels nens i nenes que no vinguin acompanyats pels pares. Us podeu descarregar l’autorització a: Autorització paterna

 

Inscripcions

Reglament

Seguiu i us agrada:

Comentaris