CURS BÀSIC DE PÀ ELABORAT A MÀ DATA. INICI: 31-03-2017 A BARCELONA -BARCELONÈS-

 

 

 

 

 

 

 

 

BÀSIC DE PÀ ELABORAT A MÀ –GREMI DE FLEQUERS DE BARCELONA

DATA INICI: 31-03-2017
DURADA: 12 HORES DEL 31/03/2017 AL 21/04/2017 3 DIVENDRES DE 16:00 A 20:00 H

  • Curs de 3 dies de pa elaborat a mà
  • Curs de 12 hores (4 h cada dia).

CONTINGUT:

Estudi i Característiques dels Diferents Ingredients del pà.
  • Les farines.
  • Les sal
  • El llevat.
  • El suc de panses.
  • Les masses Mare.
  • l’aigua

PROCESSOS:

  • Nova tècnica de pastat a mà en 8 minuts per Toni Valls professor de l’Escola
  • El repòs en bloc en fred positiu.
  • La fermentació
  • El forn I Les seves tècniques.
  • El vapor en el pà.

ELABORACIONS:

  • Pà amb suc de panses de llevat natural
  • Pà d’espelta
  • Pà de Viena

DESTINATARIS:

Totes aquelles persones interessades en iniciar-se en la pràctica de fer Pà a mà,

OBJECTIUS:

Aprendre a elaborar de forma individual diferents especialitats de pà

DURADA:

3 sessions de 4 hores cadascuna (12 Hores)

LLOC D’IMPARTICIÓ:

Escola de Flequers de Barcelona “Xavier Vilamala” c/ Pau Claris, 141 – Barcelona

METODOLOGIA

Practica i activa en la que cada participant elabora individualment els seus productes amb el suport personalitzat del nostre formador.

INSCRIPCIÓ:

Per formalitzar la inscripció s’ha de contactar amb  Cristina Garcia (Departament de Formació), enviant un mail a cgarcia@gremipabcn.com o per telefon al 93 215.55.00

(El curs s’iniciarà amb un mínim de 8 alumnes inscrits)

IDIOMA

Tots els nostres cursos es realitzen tant en CATALÀ com en CASTELLÀ

 

ESCOLA DE FORNERS DE BARCELONA

L’AVANTATGE D’UNA BONA BASE FORMATIVA I DE QUALITAT…

 

L’Escola de Forners de la Fundació del Gremi de Flequers de Barcelona va ser creada l’any 1995. La seva missió és promoure iniciatives formatives i d’estudi sobre la forneria que contribueixin a la millora competencial continua dels professionals i, alhora, ser una bona porta d’entrada per a qui estigui interessat en el nostre sector.

Des dels seus orígens ha estat compromesa amb el principi de defensa de l’elaboració artesanal del productes. Això ha implicat combinar l’ús de tècniques pròpies de la tradició flequera amb les noves tècniques i tecnologies per tal d’elaborar productes innovadors i saludables adaptats al nostre temps.

 

Seguiu i us agrada:

Comentaris