Música per a l’Esperança el 15 de Febrer a L´Auditori de Barcelona -Barcelonès-

L’objectiu d’aquest concert solidari és recaptar fons destinats a finançar els projectes de les fundacions Pare Manel i PID.
Cal destacar la tasca social que es realitza i el treball de tots els que fan possible que els nens amb malalties greus i joves tinguin una millor atenció i qualitat de vida en companyia dels seus familiars.
El Concert Solidari “MÚSICA PER A L’ESPERANÇA” està organitzat per la Fundació Pare Manel i BCN PID FOUNDATION.

La Fundació BARCELONA PID FOUNDATION(Immunology & Infection) és una organització sense ànim de lucre constituïda l’any 2014 com una iniciativa d’un grup de professionals dedicats a l’atenció pediàtrica de les IDP i les seves complicacions infeccioses conjuntament amb familiars de pacients afectes.

 

La missió de la BCNPIDFoundation és donar un suport a les immunodeficiències primàries per a favorir el seu coneixement en la societat , la investigación i la cura dels pacients i els seus familiars.

 

La visió de futur que planteja la BCNPIDFoundation és que les persones amb aquesta malaltia tinguin la millor qualitat de vida durant l’evolució de la mateixa i intentar afavorir tot tipus de suports socials per a aconseguir-la.

Objectius:

Promoure l’excel·lència en el coneixement, estudi, investigació i difusió de les Immunodeficiències Primàries (IDP) i les complicacions d’etiologia infecciosa que es puguin presentar en els pacients pediàtrics afectes.

Promoure l’excel·lència en l’atenció integral dels pacients pediàtrics afectats de IDP, per tal de millorar la seva qualitat de vida, mitjançant accions avançades d’assessoria clínica, investigació, educació, promoció i assistència social als pacients i els seus familiars.

Per aconseguir la nostra missió i objectius fundacionals invertim la major part dels nostres recursos en els nostres programes d’actuació. Si vols saber el balanç i comptes de resultats de la Fundació, clica aquí+  

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum-Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa.

La nostra acció preferent és treballar amb aquelles persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

El nostre model d’acció realitza una atenció integral, que afavoreix la socialització i treballa per reduir les desigualtats d’oportunitats que pateixen molts dels nostres infants i joves.

Seguiu i us agrada:

Comentaris