Jordi Pons, alpinisme sense ficció i Annapurna Est,un cim verge

Jordi Pons, alpinisme sense ficció i Annapurna Est,un cim verge

Presentació del llibres a càrrec de l’autor i alpinista Jordi Pons, acompanyat de la resta de companys de la expedició que van coronar l’Annapurna Est.

Dimecres 22 de febrer a les 8 del vespre a la Llibreria Horitzons.
Important: cal confirmació d’assistència a info@libreriahoritzons.com , aforament limitat.

Un llibre autobiogràfic editat per Desnivel i de la nova edició conmemorativa dels 40e aniversari de la ‘expedició, per Tusitha Edicions amb un DVD documental incorporat. Podrem gaudir del relat de la expedició, amb els protagonistes, de la seva vida d’alpinista de primer nivell i d’uns videos de les ascensions.

L’alpinisme actual no es pot entendre sense la contribució dels seus pioners, i en Jordi Pons va ser, sens dubte, un d’ells. Et presentem, en primera persona, un recorregut pels diferents capítols de la seva vida en aquesta autobiografia que permetrà al lector conèixer en profunditat les seves aventures al llarg de tot el planeta, i descobrir com es desenvolupava el complex món de l’alpinisme d’altitud en aquella època.
El primer llibre de muntanya que va caure a les mans d’en Jordi Pons va ser Montañas de mi juventud. El seu autor, l’Arnold Lunn, deia que l’estació més bonica del món era la de Londres, ja que era allà on es venien els bitllets de tren per anar al “Paradís”. Per a aquest il·lustre muntanyenc, el Paradís eren els Alps.
Recuperem amb molt d’orgull i apreci aquest gran clàssic de l’alpinisme català que va permetre coronar el primer vuitmil absolut, a Catalunya i a l’Estat Espanyol, alhora que s’assolia per primera vegada el cim de l’Annapurna Est, fins aleshores mai abans trepitjat. Amb un nou pròleg de l’autor, un mapa de situació del Camp Base i de la marxa d’aproximació, amb la incorporació de moltes més fotografies que les versions anteriors del llibre, i amb la novetat d’incorporar un DVD commemoratiu del 40è aniversari de l’expedició, creiem que el llibre s’actualitza amb escreix, perseguint la vocació de no voler deixar de ser un gran clàssic de l’alpinisme català i estatal.
Seguiu i us agrada:

Comentaris