ESTATS: Montse Llanas del 9 de Febrer al 5 de Març al Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí -Baix Llobregat-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’obra de la ceramista Montse Llanas vol posar en dansa les funcions cognitives de l’individu, les emocions i els sentiment mitjançant els diferents estats.

Inauguració: 9 de febrer a les 19.30 h.

Dates: fins el 5 de març de 2017

Lloc: Can Jujol-Can Negre. Pl. de Catalunya, s/n – Sant Joan Despí

Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 13 h. De dilluns a dijous, de 17.30 a 20 h. Diumenges de 12 a 14 h.

 

Montse Llanas i Silvestre

Diploma i insígnia de Mestre Artesà 2008 en l’ofici de ceramista atorgat pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya en col.laboració amb Artesania Catalunya .

Estudis i formació:

Llicenciada de Belles Arts en l’especalitat d’escultura (Facultat de Belles Arta Sant Jordi de Barcelona).Tècnica Superior en Ceràmica Artística formada en els seus inicis a l’Escola Massana de Barcelona, ha realitzat nombrosos cursos d’especialització ceràmica, de torn,raku, esmalts,forns,murals ceràmics,engalbes vitrificades, reduccions, cendres etc. A reconegudes escoles com l’ Escola de ceràmica de La Bisbal d’Empordà, Taller escola Ramon Fort,Escola d’Art Arsenal, Espacio ceràmica,etc.

Ensenyament:

Actualment i desde el 1982 Pofessora del taller de ceràmica de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès .També imparteix els mòduls de volum, projectes i dibuix del cicle de grau mitjà de joieria i el mòdul de Mitjans Informàtics i de Fotografia dels cicles de grau mitjà i de grau superior de gràfica publicitària.

Ha dirigit cursos de raku, torn , engalbes vitrificades , esmalts ceràmics de baixa i alta temperatura , de porcellana amb pasta de paper, tècniques ceramico-gràfiques i de raku amb microones i forns de petit format.

Exposicions:

Ha participat en nombroses exposicions tant colectives com individuals.

 

Seguiu i us agrada:

Comentaris