CENTRE EXCURSIONISTA D´OLOT: 33ena EDICIÓ 24H A MUNTANYA EL 7 i 8 DE FEBRER 2015

#ExcursionismeTerricatTotcat
 

INSCRIU-TE A AQUÍ

 

PREU ANTICIPAT (fins dijous 5 de febrer inclòs) : Socis Adults 7,50 / No socis Adults 11 / Federat a la FEEC 9 / Nens Socis fins 14 anys 2 / Nen No Soci fins 14 anys 3
PREU divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8: Socis Adults 10 / No socis Adults 15 / Federat a la FEEC 13 / Nens Socis fins 14 anys 3 / Nen No Soci fins 14 anys 5
concursfoto-24horesmuntanya
Els propers dissabte i diumenge, dies 7 i 8 de febrer de 2015, el Centre Excursionista d’Olot organitzarà com cada any, des d’en fa 33, les 24 HORES A MUNTANYA. Enguany la sortida es farà a Tortellà, vila que ens acollirà amigablement. Com ja sabeu molts dels que heu participat en anteriors edicions, es  pot fer completament tot el recorregut, si sou prou valents per no defallir, o parcialment , apuntant-vos a alguna o algunes de les diferents etapes que el componen. Des del CEO facilitarem un bus al final de cada etapa que tornarà als caminaires que ho vulguin a Tortellà (inici, on es deixen els cotxes).
Un cop inscrits podeu fer el pagament per targeta de crèdit, transferència ingrés a caixer automàtic o a les oficines del CEO de 7 a 9 vespre fins el DIJOUS DIA 5 DE FEBRER a la NIT. Tots els que heu fet inscripció electrònica en anys anteriors o a l’ embardissada ja teniu les dades a Internet i només amb el vostre correu-e i contrasenya us podeu inscriure fàcilment. Si no recordeu la contrasenya des de la pròpia web es fàcil obtenir-la amb el vostra e-correu. Tan ho podeu fer des de la web com des d’ el mòbil podeu accedir-hi des de el codi QR que trobareu al cartell. SI VOLEU NO US CAL IMPRIMIR LA INSCRIPCIÓ ENS PODEU ENSENYAR LA BUTLLETA AL MOBIL I US LLIURAREM ELS TIQUETS DE RUTA. Les XXIV Hores a Muntanya a més d’ésser una prova de resistència, és també un vincle d’unió i col·laboració entre les diferents entitats excursionistes de la comarca que al llarg dels anys es coordinen entre elles i col·laboren per oferir-vos uns itineraris escaients de cada un dels pobles de la Garrotxa. Igualment a cada parada en els pobles per on passem així com en algun indret singular també hi haurà un avituallament ofert pel corresponent municipi. Esperem la vostra participació, tant si voleu fer només una o dues etapes, com si us atreviu a fer-les totes, per gaudir d’uns indrets molt bells de les nostres contrades i de la companyonia del excursionistes que hi participeu.

EL CENTRE

El Centre Excursionista d’Olot va ser fundat l’any 1970 per un grup d’amants de l’excursionisme, com a una entitat per tal de promoure les activitats lúdiques amb la natura, tot vetllant per l’entorn natural en el qual es troba i incentivant a la població de la mateixa població d’Olot i rodalies a promoure l’esport i el lleure a la muntanya.
Any rere any, es van organitzant sortides des de les diferents seccions amb què compta el Centre, com per exemple, la secció de muntanya, secció de bicicleta de muntanya, secció de mainada i joves, entre d’altres.
El projecte inicial, recolzat en els successius anys, és el poder donar la oportunitat de participar i gaudir del gran ventall de possibilitats que ens dona l’entorn de la Garrotxa i gaudir del medi ambient tot respectant-lo i convivint amb ell.
Així mateix, dins el mateix marc, es vol facilitar l’ingrés a l’entitat dels més menuts per tal de començar-los a engrescar a realitzar activitats beneficioses per al seu cos i ajudant-los amb les seves inquietuds.
SOCIS I ADHESIONS: En l’actualitat, el Centre Excursionista compta amb més de 2000 socis d’arreu del món (una menció especial als socis i amics de Chile i Mallorca), fet que comporta que sigui una de les entitats de la ciutat i fins i tot de la comarca, que compta amb més nombre d’adhesions. Alhora, actua amb el suport d’entitats com és la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, la Federació Catalana d’Espeleologia i a la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada.
Alhora de potenciar les activitats setmanals, el Centre Excursionista planteja les seves activitats tot continuant aquelles que ja fa un munt d’anys que es celebren, com ara la Xampanyada – Aplec del Pirineu, el curset d’Esquí i Snow, la Pocatraça, l’Embardissada, les 24 hores de muntanya…

REPTES DE FUTUR: Com ja hem dit, l’activitat principal del Centre és la promoció d’activitats excursionistes, culturals i de lleure amb l’entorn natural. No obstant, el Centre Excursionista d’Olot també està compromès amb els reptes tecnològics que la societat de la informació ens reclama, tot incorporant a les seves sortides les tecnologies de tracks, perfils de sortida i, en definitiva, tots els mecanismes a l’abast d’una entitat sense ànim de lucre com el Centre, que pugui oferir als seus associats.

LA JUNTA: La Junta del Centre Excursionista d’Olot està composada per el president,, Sr. Ramon Regí i Pujals, vice-presidents, Sr. Pere Refà i Tenes, la secretària, Sra. Anna Plana i Planellai la tresorera, Sra. Carme Busquets i Coma així com per els diferents responsables de cada secció i d’altres membres que participen activament de les activitats de l’entitat. La Junta avalua les actuacions que s’han dut a terme, tot valorant les millores de cares a futures edicions de determinades accions i encarant i preparant les activitats que futurament es duran a terme a l’entitat. 

Contacte

On som
Passeig d’en Blay, 5
17800 Olot
Girona
Contacte
Telèfon: 972260675
Correu electrònic: ceo@ceolot.cat
Horari
De dilluns a dissabte de 7 a 9 del vespre 
ceolot.cat 

24 hores de muntanya 2015

Les 24 hores de muntanya 2015 del Centre Excursionista Olot, 7 i 8 de Febrer.

Les 24 hores de muntanya de 2011, arxiu de fotos

Les 24 hores a muntanya és una marxa o caminada popular de la Garrotxa oberta a tothom que tingui ganes de caminar i bones cames. L’esperit de la marxa popular consisteix en completar un seguit d’etapes o caminades parcials d’unes poques hores de durada, que els excursionistes podem encadenar a la nostra voluntat fins a sumar un total de fins a 24 hores seguides de caminada. Així doncs podem fer una etapa de 4 hores de caminada o bé 3 etapes sumant 10 hores o bé posar-hi ganes i preparació i atrevir-nos amb el repte de completar tot el recorregut.

A la caminada hi tenen cabuda tots els qui volen fer etapes diürnes, així com qui vol provar de caminar de nit sota la llum de la lluna en una de les etapes nocturnes, o bé qui en essència busca la proesa de completar totes les etapes i per tant les 24 hores seguides de caminar per muntanya, un repte no mancat de mèrit, ja que al gran recorregut cal afegir-hi la dificultat de caminar de nit, de seguir el ritme del grup en tot moment, i del fred o mal temps que poden fer acte de presència durant la marxa. Aquest any la lluna serà gairebé plena, així que en absència de núvols esperem tenir clar de nit per poder trescar per les muntanyes.  
Recorregut de les 24 hores a muntanya de 2015. 
El recorregut circular de l’edició 2015 transcorre per les poblacions de Tortellà, Beuda, Lladó, Terrades, Sant Llorenç de la Muga, Albanyà, Lliurona i Tortellà. A continuació un petit croquis no oficial de les poblacions per on passaran les 24 hores i el seu ordre d’arribada. Consultar al lloc web del CEO la distribució de les etapes. Aquest any visitem alta Garrotxa i alguns punts propers al foc de l’Empordà de fa un parell d’anys.
24-Hores-muntanya-2015-recorregut

Les etapes de les 24 hores de 2015

Etapes i horaris de sortida indicatius, consultar a la web del Centre Excursionista Olot els horaris definitius.
  • 14h sortida de Tortellà
  • 18h15 sortida de Beuda
  • 22h sortida de Lladó
  • 1h30 sortida de Terrades
  • 5h15 sortida de Sant Llorenç de la Muga
  • 8h15 sortida d’Albanyà
La caminada transcorre per diferents paratges, muntanyes i poblacions de la Garrotxa en funció del recorregut de cada edició que és variable. El recorregut no està marcat, així que es camina en grup i no val a despistar-se, igualment es demana puntualitat i un cert ritme de caminada per respecte i consideració als qui intenten completar les 24 hores de muntanya, que al caminar en grup agraeixen arribar amb temps a cada fi d’etapa per poder descansar uns minuts, beure i menjar amb tranquil·litat, és la essència de les 24h, així que cal tenir-ho present sobretot per als qui s’apunten només a la primera etapa.
Lluna a dia 8 de Febrer a les 24 horesEl que és immutable és la necessitat d’un llum o lot frontal per a les etapes de nit i una molt bona preparació física per a qui aspira a completar les 24 hores i entre 70 i 80 km de recorregut que solen tenir les diferents edicions. Que no falti el cafè!  Les 24 hores suposen una caminada diferent en funció de cada participant, els qui fan trams i caminen per gust hi trobaran el que busquen, i un bon repte per qui aspira a provar la seva resistència i completar tot el recorregut.
Així doncs a Garrotxa.info probablement ens apuntarem a la primera etapa i tirarem fins que les cames i les ganes ens diguin prou, que serà probablement en alguna de les etapes nocturnes. Ho farem prèvia inscripció al CEO i utilitzant els serveis d’autobús que tradicionalment organitza per a la anada/tornada a Olot. Recomanem consultar al CEO durant la inscripció sobre els transport, el detalles de les etapes, preus i recorreguts, així com qualsevol altre element novedós per aquesta edició. Podeu consultar tots els detalls a la web dels organitzadors, el CEO Centre excursionista Olot.
L’edició d’enguay de les 24 hores la podrem gaudir o patir els  7 i 8 de Febrer de 2015, i esperem que no sigui la darrera marxa popular que feu a la Garrotxa, així que aquí teniu tot el calendari complert per a 2015. 

24 hores muntanya 2015 

24 hores de muntanya 2015 etapes de nit 
Seguiu i us agrada:

Comentaris